“Më vrave mua”, hiti i radhës nga Hekuran Krasniqi (Video) – AlbMania      

“Më vrave mua”, hiti i radhës nga Hekuran Krasniqi (Video)

 “Më vrave mua”, hiti i radhës nga Hekuran Krasniqi (Video)

Këngëtari i njohur, Hekuran Krasniqi ka publikuar këngën e re.

Kënga titullohet “Më vrave mua” dhe është shoqëruar edhe me videoklip.

Vlen të përmendet që muzikën e këngës e ka bërë vetë Hekurani.