Mehmedi: Ka kohë të mjaftueshme për ndryshim të kodit zgjedhorë por mungon vullneti i disa subjekteve politike

 Mehmedi: Ka kohë të mjaftueshme për ndryshim të kodit zgjedhorë por mungon vullneti i disa subjekteve politike

Në ,,Rruga Drejt” me Arta Tahirin në panel me Remzi Mehmedin nga ASH-ja,Zejd Rexhepi nga Alternativa dhe Nevzat Bejta nga BDI-ja po diskutohet për zhvillimet politike në vendë dhe qëndrimet e partive politike rreth situatës aktuale politike si kodi zgjedhorë,zgjedhjet e parakohshme të 13 prillit dhe tema aktuale.
Nënkryetari i ASH-së Remzi Mehmedi duke folur për propozimin e Lsdm për një njësi zgjedhore ka thënë: Aleanca për Shqiptarët konsideron se ky modelë zgjedhorë ka shumë anomali,por kur flasim për çështjen e njësive zgjedhore dhe listave zgjedhore Aleanca për Shqiptarët konsideron se ka kohë të mjaftueshme për të bërë ndryshimet e nevojshme,ne nuk mbështesim propozimin për një njësi zgjedhore dhe kemi propozuar modelin me tetë (8) njësi zgjedhore dhe i kemi dhënë argumentet se përse ky model është më i përshtatshëm edhe përshkak të regjioneve zhvillimore që janë tetë regjione.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com