Mehmedi: Shqiptarët kanë vendos që BDI-ja do ti humb zgjedhjet – AlbMania      

Mehmedi: Shqiptarët kanë vendos që BDI-ja do ti humb zgjedhjet

 Mehmedi: Shqiptarët kanë vendos që BDI-ja do ti humb zgjedhjet

Nënkryetari i ASH Remzi Mehmedi sonte ishte pjesmarrës në debatin e tv 21 Click Plus ku kishte pjesmarrës nga gjitha partitë politike shqiptare.

Remzi Mehmedi ka deklaruar se shqiptarët kanë vendos që BDI-ja do ti humb zgjedhjet dhe ky fakt shihet dita ditës dhe deri në zgjedhjet e 12 prillit do të thellohet edhe më shumë.