Mici: Kam miq në Maqedoni, por dua Kosova të kualifikohet – AlbMania    
     

Mici: Kam miq në Maqedoni, por dua Kosova të kualifikohet

 Mici: Kam miq në Maqedoni, por dua Kosova të kualifikohet

Gledi Mici është kthyer në një nga futbollistët më të rëndësishëm të Shkëndijës së Tetovës, aty ku luan rregullisht dhe është ndër më të dalluarit në fushë. Natyrisht, fakti që luan me një skuadër shqiptare në Maqedoninë e Veriut, ia lehtëson më shumë punën ndërkohë që në ekip ka edhe shumë futbollistë që luajnë me Maqedoninë. Megjithatë, zemra e Micit thotë ndryshe. Në një prononcim për emisionin “Sportmania” në Maqedoni, Mici është pyetur në lidhje me ndeshjen mes Kosovës dhe Maqedonisë së Veriut. Ai u shpreh se te Maqedonia ka shumë shokë por shtoi se dëshira e tij është që të kualifikohet Kosova.

“Është e vërtetë që kam miq me Maqedoninë dhe i kam miq të mirë por është çështje zemre dhe dua të shkojë Kosova në Europë sepse ato janë vëllezërit e Shqipërisë. Por, edhe nëse Maqedonia kalon, gjithsesi do të më bëhej qejfi”, tha Mici.