Mickoski: Një pjesë e udhëheqësisë së LSDM-së është shumë e afërt me Mijallkovin – AlbMania    
     

Mickoski: Një pjesë e udhëheqësisë së LSDM-së është shumë e afërt me Mijallkovin

 Mickoski: Një pjesë e udhëheqësisë së LSDM-së është shumë e afërt me Mijallkovin

Kryetari i VMRO-DPMNE-së, Hristijan Mickoski në emisionin “Magazina Ekonomike” i pyetur nëse ministri i brendshëm Naqe Çulev është i afërt me Sasho Mijallkov, ai u përgjigj se udhëheqësia aktuale e LSDM-së është shumë më e afrët me ish drejtorin e DSK-së, transmeton Zhurnal.

“Një pjesë e madhe e udhëheqësisë aktuale të LSDM-së është shumë më e afërt me zotëriun që ju permendët sesa cili do anëtarë nga udhëheqësia e VMRO-DPMNE-së. Ky spekulim është pjesë e nga PR i keq, folkrol që e reflekton LSDM-në gjatë kohës së fundit”, tha Mickoski.

I pyetur se si e vlerson funksionimin e Qeverisë teknike dhe përplasjet mes udhëheqësve të pushtetit dhe opozitës, Mickoski tha se këtë e ka inicuar LSDM-ja me sistematizimin e qindra vendeve të punës në katër ditë para pranimdorëzimit të kabinetit në MPB.