Mickoski për pensionistët: Ju meritoni respekt të thellë, nuk i meritoni gënjeshtrat e Zaevit – AlbMania    
     

Mickoski për pensionistët: Ju meritoni respekt të thellë, nuk i meritoni gënjeshtrat e Zaevit

 Mickoski për pensionistët: Ju meritoni respekt të thellë, nuk i meritoni gënjeshtrat e Zaevit

Të dashur pensionistë, ju jeni ndërtuar në shtetin tonë, keni punuar për të, e keni zhvilluar atë, e keni mbajtur mbi supet tuaja për vite me radhë.

Ju jeni një pjesë e rëndësishme dhe mbështetje e familjeve dhe ju falenderoj për gjithçka që keni bërë për Maqedoninë!

Ju meritoni respekt të thellë dhe nga ana ime e keni plotësisht atë, mirëpo ju nuk i meritoni gënjeshtrat që Zaevi dëshiron t’ua shesë”, ka thënë lideri i VMRO-DPMNE-së Hristijan Mickoski. /SHENJA/