Mjerimi politik – AlbMania          

Mjerimi politik

 Mjerimi politik

Shkruan: Shek Hallaçi, pjestar i grupit të Kumanovës, i burgosur në Maqedonin e Veriut

Mjerimit politik të Ali Ahmetit, po i vjenë fundi,. zakonisht politikanët Shqiptarë nga politika shkojnë skajshmërisht të dëshpëruar. Shtrohet pyetja pse:
Sepse harrojnë që janë qenje njerzore dhe jeta është shum e shkurtër.
Sepse Shqiptarët politikën e kanë shfrytëzuar si metodë pasurimi e jo si qëllim.
Sepse Shqiptarët mendojnë se historinë mund ta mbajnë të mbyllur dhe ta shkruajnë atë sipas dëshirës së tyre, dhe jo si është e vërteta.
Sepse Shqiptari mendon se në politikë do mbetet njëmijë vjetë.
Sepse Shqiptari e ka të mësuar gabimisht atë thënien, paraja ta shpeton kokën, e në faktë ta humbë kokën ,dhe sidomos kur ato fitohën në mënyrat e pandershme.
Sepse Shqiptari mendon,se në qoftë se një kohë ka qenë patriot dhe tani mundët të jetë hajdut, kriminel, tradhtarë dhe çka të dojë, prap do mbetet patriot.
Sepse Shqiptari politik, si Aliu, mendon se e lehtë është, ti fshehë të kqijat, prandaj kur i delë ndonjë bisedë telefonike, nuk del para popullit dhe të ju kërkojë të falur, për keqëpërdorimin besimit të tyre, por shpikë “policin politike”, dhe “inkuizicionin politik” ndaj tij.
Sepse Shqiptari duhët të mësojë gjën elementare, se në histori, patriot mbetësh më vepra të mira, e si tradhëtar, me vepra të kqija.
Sepse Shqiptari duhët ta dijë, se kemi shembuj plot, në historinë tonë Kombëtare, që nga patriot kanë përfunduar në tradhtarë psh. Hamza Kastrioti, Esat Pash Toptani etj etj.
Sepse dhe sepse kemi pa fund për Shqiptarin politik…!!!
Mirëpo ne po i themi Ali Ahmetit, si ske turp që po provon ti gënjesh Shqiptarët edhe kësaj radhe, me një viktim tjetër politike,si Naser Ziberi gjoja për kryeministër. Nuk po të duken të mjaftueshme 19 vite që i ke mashtruar, vjedhur e keqëpërdorur interesat e Shqiptarëve në Maqedoni…!!!
Ali Ahmeti më mirë largohu nga politika, ashtu siç ke mbetur, sepse për ndryshe, me zhvillimet e reja, shum shpejtë do largohesh, si i çmendur nga politika…!!! Çmenduria dhe mjerimi politik i Ali Ahmetit

Çmenduris dhe mjerimit politik,të Ali Ahmetit,po i vjenë fundi,zakonisht politikanët Shqiptar,nga politika shkojnë, skajshmërisht të dëshpëruar, shtrohet pyetja pse:
Sepse harrojnë që janë qenjë njerzore ,dhe jeta është shum e shkurtër.
Sepse Shqiptarët politikën e kanë shfrytëzuar, si metodë pasurimi,e jo si çëllim.
Sepse Shqiptarët mendojnë se historinë, mund ta mbajnë të mbyllur,dhe ta shkruajnë atë sipas dëshirës së tyre, dhe jo si është e vërteta.
Sepse Shqiptari mendon se në politikë ,do mbetet njëmijë vjetë .
Sepse Shqiptari e ka të mësuar gabimisht,atë thënjën, paraja ta shpeton kokën,e në faktë ta humbë kokën ,dhe sidomos,kur ato fitohën në mënyrat e pandershme.
Sepse Shqiptari mendon,se në qoftë se,një kohë ka qën patriot,dhe tani mundët të jetë,hajdut, kriminel, tradhtarë,dhe qka të dojë, prap do mbetet patriot.
Sepse Shqiptari politik, si Aliu, mendon se e lehtë është, ti fshehë të kqijat, prandaj kur i delë ndonjë bisedë telefonike,nuk del para popullit,dhe të ju kërkojë të falur,për keqëpërdorimin besimit të tyre,por shpikë “policin politike”, dhe “inkuizicionin politik” ndaj tij.
Sepse Shqiptari,duhët të mësojë gjën elementare,se në histori,patriot mbetësh më vepra të mira,e si tradhëtar, me vepra të kqija.
Sepse Shqiptari duhët ta dijë, se kemi shembuj plot, në historinë tonë Kombëtare, që nga patriot kanë përfunduar në tradhtarë psh. Hamza Kastrioti,Esat Pash Toptani etj etj.
Sepse dhe sepse kemi pa fund për Shqiptarin politik…!!!
Mirëpo ne po i themi Ali Ahmetit,si ske turpë,që po provon,ti gënjesh Shqiptarët, edhe kësaj radhe, me një viktim tjetër politike,si Naser Ziberi gjoja për kryeministër, nuk po të dukën të mjaftueshme 19 vjetë, që i ke mashtruar,vjedhur e keqëpërdorur interesat e Shqiptarëve në Maqedoni…!!!
Ali Ahmeti më mirë largohu nga politika, ashtu siq ke mbetur,pa dinjitet moral e njerëzor,sepse për ndryshe, me zhvillimet e reja,shum shpejtë do largohesh,si i dështuar nga politika…!!!

TASH ËSHTË KOHA 🤚

TASH ËSHTË KOHA