Momenti kur Avni Llumnica nxirret me dhunë nga Gjykata pasi dënohet me 12 vite burg – AlbMania    
     

Momenti kur Avni Llumnica nxirret me dhunë nga Gjykata pasi dënohet me 12 vite burg

 Momenti kur Avni Llumnica nxirret me dhunë nga Gjykata pasi dënohet me 12 vite burg

Pas vendimit të Gjykatës Themelore në Prishtinë që Avni Llumnica i akuzuar në rastin ‘Syri i Popullit’ të dënohet me 12 vite burg, ky i fundit ka kundërshtuar këtë masë, ndërkaq, policia e ka nxjerrë me dhunë nga seanca, raporton Televizioni T7.

Gjykata Themlore në Prishtinë sot ka marrë vendim për të akuzuarit në rastin Syri i Popullit, ndërkaq, Avni Lluminca sipas këtij vendimi është dënuar me 12 vite burg, Sadri Rambaja me 5 vite, Ragip Sallova 4 vite, Bajrush Konjusha 3 vite, Halim Halimi 3 vite, Rexhep Topllana 2 vite, Behxhet Lluzha 2 vite.

Për Murat Jasharin ndërkaq Gjykata ka vendosur 10 vite trajtim të detyrueshëm psikiatrik. Akuza është refuzuar për Sabit Berishën dhe Lirije Luzhën.

Në rastin “Syri i Popullit” kishin dëshmuar edhe presidenti i vendit, Hashim Thaçi dhe ish-kryetari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli.