Naçi: Fajtor për zjarret në Australi është një skifter i shthurur, Muhamedi na ka porositur ta vrasim

 Naçi: Fajtor për zjarret në Australi është një skifter i shthurur, Muhamedi na ka porositur ta vrasim

Elvis Naçi ka gjetur fajtorin për zjarret në Australi.

Ai thotë se fajin e ka skifteri, që e cilëson një zog të shthurur dhe dembel, dhe që profeti Muhamed thotë se duhet asgjesuar.

Sipas Naçit, ngaqë është dembel, skifteri iu vë flakën pyjeve, për ta gjetur gati ushqimin.

Naçi në një video të publikuar në faqen e vet në Youtube, thotë se kjo është provuar edhe nga shkencëtarët.

Të shkretët skifterë tani, se po u panë nga ndjekësit e Naçit, rrezikojnë të asgjesohen.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com