Ndërpriten sërish provat e shfaqes së parë në Teatrin e Gostivarit, aktorët akuzojnë regjisorin Rushiti dhe drejtorin Vishka (Video) – AlbMania      

Ndërpriten sërish provat e shfaqes së parë në Teatrin e Gostivarit, aktorët akuzojnë regjisorin Rushiti dhe drejtorin Vishka (Video)

 Ndërpriten sërish provat e shfaqes së parë në Teatrin e Gostivarit, aktorët akuzojnë regjisorin Rushiti dhe drejtorin Vishka (Video)

Provat për shfaqen e parë të Teatrit të Gostivarit janë ndërprerë sërisht, kjo si pasojë e mosmarrëveshjeve që kanë rrjedhur në mes aktorëve Berat Salihi dhe Argjent Asani nga njëra anë dhe regjisorit Sulejman Rushit dhe drejtuesit të teatrit, Visar Vishka nga ana tjetër.

Aktorët Salihi dhe Asani vlerësojnë se janë larguar me pa të drejtë nga shfaqja dhe gjithçka po bëhet me urdhër të drejtuesve të Ministrisë së Kulturës. Në vijim ndiqeni prononcimet e plota të palëve.