Ndërroi jetë doktori shqiptar me famë botërore, i ndihmonte falas Kosovës dhe Shqipërisë – AlbMania    
     

Ndërroi jetë doktori shqiptar me famë botërore, i ndihmonte falas Kosovës dhe Shqipërisë

 Ndërroi jetë doktori shqiptar me famë botërore, i ndihmonte falas Kosovës dhe Shqipërisë

Ka ndërruar jetë doktori, Safet Beqiri, kirurgu torakal i përmasave botërore. Lajmi është bërë i ditur nga të afërmit e tij.

I ndjeri për një kohë të gjatë ushtronte profesionin e tij në Gjermani, konkretisht në Shërbimin e Kirurgjisë Torakale, shkruan Indeksonline

Beqiri konsiderohej si një doktor me famë botërore.

Shpesh herë vizitonte Kosovën dhe Shqipërinë për të kryer operacione falas, me dëshirën më të madhe.