Ndërroi jetë profesor Jorgji Gjinari

 Ndërroi jetë profesor Jorgji Gjinari

Sa lajm i trishtë sonte për ndarjen nga jeta të profesor Jorgji Gjinarit, gjuhëtar dhe dialektolog i shquar,hartuesi kryesor për një nga veprat madhore të gjuhësisë shqiptare, “Atlasi dialektologjik i gjuhës shqipe”.
Ngushëllime më të thella familjes, bashkëpunëtorëve , kolegëve, gjuhëtarëve për këtë humbje të madhe e të pazëvendësueshme! Profesor Gjinari do të mbeteni një nga frymëzimet e mia në jetë. Prehu në Paqe!🙏😞 Shkruan Donika Bakiu.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com