Ndërron jetë ish luftëtari i Koshares

 Ndërron jetë ish luftëtari i Koshares

Ndëroi jet Jonuz Jonuzi nga Shkupi.
Jonuzi ishte luftëtar i betejës së Kosharës në Çlirimin e Kosovës.
I leht i qoft dheu i tokës Arbore!
Lavdi për jetë e mote….!

“Me trimërinë tënde i dhe lavdi të përjetshme Betejës së Kosharës!
Prehu në paqe miku im, Jonuz!
Zoti të faltë parajsën!“, ka shkruar ish deputeti Bekim Fazliu.