Ndërron jetë personi që sulmoi Ziadin Selën në Kuvend – AlbMania    
     

Ndërron jetë personi që sulmoi Ziadin Selën në Kuvend

 Ndërron jetë personi që sulmoi Ziadin Selën në Kuvend

Sot ka ndërruar jetë Stojan Pavleski, i cili me 27 prill të vitit 2017 sulmoi fizikisht Ziadin Selën në Kuvend.

Siç bëjnë të ditur familjarët e Pavleskit i ndjeri nuk ishte trajtuar mirë në spital nga mjekët pasi vitin e kaluar ishte rra*hur rëndë në afërsi të tregut të gjelbërt dhe që prej atëherë gjendja e tij shëndetësore nuk ka qenë e mirë.

Ai për disa muaj është mbajtur për mjekim në traumatologji./PaCensurë/