Ndeshja mes Ilir Latifit dhe Derrick Lewis, më 8 shkurt – AlbMania    
     

Ndeshja mes Ilir Latifit dhe Derrick Lewis, më 8 shkurt

 Ndeshja mes Ilir Latifit dhe Derrick Lewis, më 8 shkurt

UFC e ka zyrtarizuar meçin mes Ilir Latifit dhe Derrick Lewis, që do të mbahet me 8 shkurt në Houston, e vlefshme për kategorinë e rëndë.

Bisedimet mes palëve kanë filluar para një kohë dhe vetëm tani është arritur marrëveshja.