Ndotja “përleshje” në mes Fatmir Limanit dhe Kreshnik Bekteshit (Foto) – AlbMania      

Ndotja “përleshje” në mes Fatmir Limanit dhe Kreshnik Bekteshit (Foto)

 Ndotja “përleshje” në mes Fatmir Limanit dhe Kreshnik Bekteshit (Foto)

Ndotja e ajrit në Kërçovë nga ana e T.E.C Osllome ka tensionuar atmosferën brenda Bashkimit Demokratik për Integrim.

Zëvendës drejtori i Korporatës “Elem”, Fatmir Limani nga BDI, nëpërmes rrjetit social facebook ka reaguar ashpër pas deklaratës së Ministrit të Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi i cili ka thënë se nuk mund të intervenohet përmes buxhetit të shtetit tek shoqëritë aksionare, pasi ata nuk bëjnë pjesë në kuadër të buxhetit të shtetit, e njëjta gjë ven edhe për termoelektranën në Osllomej.

E duke ju përgjigjur Kreshnik Bekteshit, Limani ka thënë se: Themelues i Ndërrmarrëjes Centralet Elektrike të këtijē vendi është Qeveria dhe se Qeveria menaxhon me buxhetin e Korporatës CEMV (ELEM)./TV21/