Në kontekstin kur po flasim për mashtrimin, mashtruesit dhe të mashtruarit – AlbMania          

Në kontekstin kur po flasim për mashtrimin, mashtruesit dhe të mashtruarit

 Në kontekstin kur po flasim për mashtrimin, mashtruesit dhe të mashtruarit

Në kontekstin kur po flasim për mashtrimin, mashtruesit dhe të mashtruarit, më duhet të shtroj edhe dy pyetje:
1. Çfarë ka për të na thënë tash z. Naser Zyberi si protagonist i mashtrimit të Ali Ahmetit? Emri i tij u përdor si mjet pazari për t’i kënaqur apetitet për pushtet të këtyre mashtruesve ordinerë. Ai u ka borxh shqiptarëve t’ua shpjegojë se çka nënkupton mashtrimi në terma të BDI-së.
2. Këta zyrtarët e Shqipërisë dhe të Kosovës a janë n’tokë të bukës që mashtrimin e Ali Ahmetit mundohen ta shesin si fitore. Mosni, allahile, se na bëtë tokë! Së paku heshtni. Pas këtij mashtrimi e poshtërimi vetëm edhe ofendimi juaj na mungon, shkruan Orhan Murtezani.