Në Kovid- Qendrat e Shkupit në 24 orët e fundit janë hospitalizuar 18 pacientë – AlbMania          

Në Kovid- Qendrat e Shkupit në 24 orët e fundit janë hospitalizuar 18 pacientë

 Në Kovid- Qendrat e Shkupit në 24 orët e fundit janë hospitalizuar 18 pacientë

Ministria e Shëndetësisë ka njoftuar se në 24 orët e fundit në Shkup janë hospitaliazuar 18 pacientë të ri për shkak të komplikimeve nga koronavirusi. Gjithsesj 355 persona të dyshuar dhe të vërtetuar me Covid-19 janë duke u shëruar në repartet infektive në kryeqytet.

Në 24 orët e fundit, në klinikat interne janë pranuar 10 pacientë edhe atë nga një pacientë janë hospitalizuar në klinikën për gastroenterohepatalogji, në klinikën për dermatologji, në institutin për TBC dhe klinikën për nefrologji. Në klinikën për nevrologji janë pranuar dy pacientë.

Në Qendrën Kovide në Spitalin 8 shtatori janë pranuar 6 pacientë të ri, ndërsa në klinikën infektive 2.

Në 24 orët e fundit në shtëpi janë lëshuar 20 pacientë të shëruar. /SHENJA/