Në Maqedoninë e Veriut sot 128 raste të reja të COVID -19 dhe 137 pacientë të shëruar – AlbMania          

Në Maqedoninë e Veriut sot 128 raste të reja të COVID -19 dhe 137 pacientë të shëruar

 Në Maqedoninë e Veriut sot 128 raste të reja të COVID -19 dhe 137 pacientë të shëruar

Gjatë 24 orëve të fundit, janë kryer 1025 teste dhe 128 raste të reja të COVID -19 janë regjistruar në:

-Shkup 52
-Kumanovë 6
-Shtip 29
-Prilep 2
-Tetovë 6
-Manastir 2
-Kavadarci 10
-Gostivar 13
-Koçani 1
-Probishtip 1
-Makedonski Brod 3
-Vinicë 2
-Sveti Nikole 1

Humbën jetën gjashtë pacientë, katër pacientë nga Shkupi, një pacient nga Kërçova dhe një nga Struga.

Sot, Instituti i Shëndetit Publik regjistroi 137 pacientë të shëruar nga:

-Shkup 108
-Kumanovë 2
-Prilep 1
-Tetovë 11
-Veles 1
-Manastir 3
-Gostivar 2
-Koçani 2
-Kërçovë 2
-Resnje 5

Deri më tani, në total janë kryer 96,194 teste të COVID -19. Sot nuk ka testime nëpërmjet skriningut.

Numri i përgjithshëm i rasteve të diagnostikuara në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë është 10213, numri i pacientëve të shëruar është 5564, numri i atyre që humbën jetën është 466 dhe aktualisht numri i rasteve aktive në vend është 4183, njofton Ministria e Shëndetësisë në Maqedoninë e Veriut.