Në Maqedoninë e Veriut sot 200 raste të reja me virusin korona

 Në Maqedoninë e Veriut sot 200 raste të reja me virusin korona

Gjatë 24 orëve të fundit,në Maqedoninë e Veriut janë kryer 1828 testime dhe 200 raste të reja të COVID -19 janë regjistruar në:

– Shkup 65
– Kumanovë 14
– Dibër 6
– Shtip 21
– Prilep 3
– Tetovë 12
– Strugë 5
– Veles 12
– Manastir 7
– Ohër 4
– Kavadarci 7
– Gostivar 14
– Strumicë 1
– Kriva Palankë 1
– Radovish 4
– Koçan 5
– Probishtip 3
– Demir Hisar 2
– Makedonski Brod 4
– Sveti Nikole 3
– Kërçovë 6
– Negotino 1

Humbën jetën 4 pacientë, një pacient nga Shkupi (70), një pacient nga Gostivari (58), një pacient nga Kumanova (51) dhe një pacient nga Makedonski Brod (66). Dy pacientë vdiqën në spital, dy vdiqën jashtë spitalit.

Sot, Instituti i Shëndetit Publik regjistron 15 pacientë të shëruar nga:

– Velesi 2
– Manastir 6
– Demir Hisar 1
Makedonski Brod 1
– Kërçovë 3
– Resnje 2

Deri më tani, në vend janë kryer gjithsej 113619 teste të COVID -19. Sot nuk ka testime nëpërmjet skriningut.

Numri i përgjithshëm i rasteve të diagnostikuara në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë është 11754, numri i pacientëve të shëruar është 7622, ​​numri i vdekjeve është 523 dhe aktualisht numri i rasteve aktive në vend është 3609.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com