Në një trend të çuditshëm të ri njerëzit po ndryshojnë formën e buzëve të tyre në ‘buzët e djallit (Foto) – AlbMania          

Në një trend të çuditshëm të ri njerëzit po ndryshojnë formën e buzëve të tyre në ‘buzët e djallit (Foto)

 Në një trend të çuditshëm të ri njerëzit po ndryshojnë formën e buzëve të tyre në ‘buzët e djallit (Foto)

Gratë mund të shkojnë në gjatësi të mëdha për tu dukur tërheqëse dhe unike, por vitet e fundit, kjo ka çuar në disa tendenca mjaft të çuditshme të bukurisë.

Duket se, vetëm për shfaqje, vajzat do të provonin të gjitha llojet e mjeteve për të ndryshuar fytyrën dhe përbërjen, transmeton lajmi.net.

Trendi i ri që ka hutuar shumë është quajtur “Buzët e Djallit”. Ka filluar në Rusi, dhe mendimet për të janë të ndara.

Trajtimi raportohet se përfshin futjen e mbushësit në buzën e jashtme për të krijuar një efekt valë në të dy buzët.

Disa pohojnë se procedura është bërë për herë të parë në Rusi, nga kirurgu plastik Emelian Braude, dhe shumë të tjerë ndiqnin padinë duke krijuar versionet e tyre të trendit, duke përdorur fotoshop dhe kozmetikë.

Shumë gra kanë mbështetur trendin në Instagram, por shumë e panë atë të çuditshme, madje edhe budalla, dhe e krahasuan atë me fshikëza, “një formë ekzotike të herpesit” dhe “jashtëzakonisht të këndshme”.