Nëse i besoni premtimet e këtyre 20 ditëve në të majtë do përfundoni si premtimi për 20 vjet i shkollës në të djathtë- shkruan doktor Artan Dika – AlbMania          

Nëse i besoni premtimet e këtyre 20 ditëve në të majtë do përfundoni si premtimi për 20 vjet i shkollës në të djathtë- shkruan doktor Artan Dika

 Nëse i besoni premtimet e këtyre 20 ditëve në të majtë do përfundoni si premtimi për 20 vjet i shkollës në të djathtë- shkruan doktor Artan Dika

– Në të majtë janë premtimet e BDI-së në këto 20 ditë fushatë që thotë se do t’i realizojë për 100 ditët e para në qeveri: Kryeministri i parë shqiptar, themelimi i gjykatës së lartë të barazisë, instalimi i votimit me Badenter në qeveri për investimet kapitale, bërja obligative e mësimit të gjuhës shqipe nga klasa e pestë për të gjithë nxënësit në vend, miratimi i ligjit për veting, përcaktimi i rrogës minimale prej 600 euro për mësuesit dhe infermierët, pension social për gratë që nuk kanë asnjë ditë stazh, së paku një rrogë në çdo familje, etj.
– Në të djathtë është premtimi i BDI-së qe 20 vjet për të ndërtuar shkollën në Reçicë.

Nëse i besoni premtimet e këtyre 20 ditëve në të majtë do përfundoni si premtimi për 20 vjet i shkollës në të djathtë … në fakt shkolla në të djathtë nuk duket kërkund, aty ka vetëm një bollduzher që e kanë çu sa për ta mashtru popullin edhe kësaj radhe ditën e votimit.