Nevzat Bejta shijon vikendin duke kultivuar patate – AlbMania    
     

Nevzat Bejta shijon vikendin duke kultivuar patate

 Nevzat Bejta shijon vikendin duke kultivuar patate

Ish kryetari i komunës së Gostivarit dhe njëherit nënkryetari i partisë BDI, vazhdimisht ka folur për pasionin e tij në buqësi.

Bejta ka një fermë të madhe ku rritën kafshë të ndryshme por, me një fotografi të plasuar sëfundmi ka treguar se ai kultivon edhe patate ku postimin e tij e shoqëron me një thënie të Anaxagoras “Edhe toka më pjellore po të mos punohet, prodhon ferrat më të egra”.