Një lajm i mirë për ndjekësit e “Rebelde Way”, nga dhjetori seria e famshme argjentinase po rikthehet në Netflix – AlbMania    
     

Një lajm i mirë për ndjekësit e “Rebelde Way”, nga dhjetori seria e famshme argjentinase po rikthehet në Netflix

 Një lajm i mirë për ndjekësit e “Rebelde Way”, nga dhjetori seria e famshme argjentinase po rikthehet në Netflix

Duket për Netflix se nostalgjia tashmë ka hyrë dhe po sjell përsëri serinë më mitike të adoleshencës sonë. Pra, vëmendje! Hapini sytë mirë sepse kemi lajme që do t’ju lënë të habitur. Kthehu mbrapa … “Rebelde Way”. Pra, ndërsa e lexoni. Një nga serialet më të famshme po rishfaqet falë platformës Netflix.

Kjo seri argjentinase bëri hapin e madh për vendin tonë në vitin 2005 në ‘Fox Kids’. Aq shumë sukses pati që më vonë, grupi i ri “Erreway” që u formua brenda serisë, u kthye në Spanjë për të dhënë koncerte, teksa 15 vjet më vonë, ne mund të shijojmë këtë pjesë të serisë që na pëlqeu aq shumë.

Seriali arrin në Netflix më 9 dhjetor me 318 kapitujt e tij. Nëse nuk keni ndonjë plan për Krishtlindje, e dini. Duket se tani më shumë se gjysma e përdoruesve të platformës nuk do të largohen nga shtëpia ose të festojnë Krishtlindjet.

Sidoqoftë, tani përdoruesit janë të ndarë. Flasim për ata që janë adhurues të ‘Rebelde Way’ dhe fansat e ‘Rebelde’, sepse siç e dini, ‘RBD ’erdhi më vonë dhe u bë edhe më i suksesshëm se origjinali.

Shumë prej tyre kanë sulmuar me kthimin e ‘Rebelde Way’, por shumë të tjerë preferojnë që ‘kopja’ e tyre të kthehet.

Dhe duke u rikthyer në ‘Rebelde Way’, u fol shumë për një ‘xhirim ’që do të kishte 20 kapituj (nëse gjithçka shkon mirë 20 më shumë) dhe me të njëjtat personazhe.

Ende nuk ka asnjë lajm për këtë, por ejani, ne tashmë jemi shumë të lumtur që kemi serialin origjinal përsëri në ekranin tonë.