Një zjarr i madh kaplon një kinema në Londër – AlbMania      

Një zjarr i madh kaplon një kinema në Londër

 Një zjarr i madh kaplon një kinema në Londër

Zjarri i madh shpërthen në kinemanë e Londrës, London Vue.

Një zjarr i madh ka kapluar një kinema të veriut të Londrës pasi pamjet tregojnë flakë dhe tym duke dalë nga çatia.

Zjarrfikësit kanë dalë menjëherë në vendin e ngjarjes për të shuar flakët e mëdha që kanë kapluar kinemanë në Londër.

Zjarri u përhap nëpër çatinë e kinemasë në Wood Green, Haringey, këtë pasdite.