Nuk këndohet zhveshur, prindërit kritikojnë performancën e PussyCat Dolls

 Nuk këndohet zhveshur, prindërit kritikojnë performancën e PussyCat Dolls

Rikthimi i grupit të famshëm të vajzave PussyCat Dolls në finalen e X Factor në Britani nuk u mirëprit shumë nga prindërit që shikonin shfaqjen atë natë. Shumë prej tyre komentuan që paraqitja skenike e vajzave ishte e papritur dhe e paparalajmëruar, gje që bën fëmijët e tyre të shikojnë performancën me veshje dhe lëvizje ekstravagante.

Por nga ana tjetër kishte komentues që shpreheshin se fëmijët në atë orë edhe sipas ligjeve të Britanisë nuk duhen të ishin para televizorit dhe kështu grupi nuk është fajtor për këtë pjesë.