Nxehen gjakrat në emisionin “Centar”, i ftuari braktis intervistën: Na kanë uzurpuar pushtetin shqiptarët (Video) – AlbMania      

Nxehen gjakrat në emisionin “Centar”, i ftuari braktis intervistën: Na kanë uzurpuar pushtetin shqiptarët (Video)

 Nxehen gjakrat në emisionin “Centar”, i ftuari braktis intervistën: Na kanë uzurpuar pushtetin shqiptarët (Video)

Janë nxehur gjakrat në emisionin “Vo centar”, ndërmjet mysafirit Vllahov Micov dhe gazetarit Vasko Eftov.

Gjatë debatit kur po flitej për çështjet se kush po e udhëheq shtetin e Maqedonisë së Veriut ka nxjerrë prej takti nacionalistin e njohur Vllahov Micov dhe në një moment ka hequr mikrofonin duke lënë studion me thirrjet: “Nuk kemi shtet. A nuk e sheh kush na udhëheq? Kë e ke Ministër të Jashtëm?”./open-tv.mk/