Objektit të Komunës Haraçinë i është ndërprerë rryma elektrike

 Objektit të Komunës Haraçinë i është ndërprerë rryma elektrike

Prej më shumë se një javë punonjësit e Komunës së Haraçinës nuk mundë të punojnë për shkak se kompania EVN i ka këputur rrymën elektike për shkak të mospagesës.

Nuk ka as nxemje as lidhje interneti dhe kjo e bën te pa mundur funksionimin e administratës komunale.

Problem tjetër është edhe furnizimi me ujë si pasojë e ndërprerjes së rrymës nuk punojnë edhe pompat e ujsjellsit me të cilat furnizohet Haraçina me ujë.

Ky problem është mbajtur i fshehur nga autoritet komunale prej disa ditësh nuk është dhënë asnjë informacion zyrtarë nga Komuna se përse ndodh kjo dhe kur pritet të zgjidhet ky problem.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com