Pakënaqësia e Blerim Grubit, Aziri: Artistët t’i ankimojnë vendimet e ministrisë – AlbMania    
     

Pakënaqësia e Blerim Grubit, Aziri: Artistët t’i ankimojnë vendimet e ministrisë

 Pakënaqësia e Blerim Grubit, Aziri: Artistët t’i ankimojnë vendimet e ministrisë

Sekretari shtetërorë i Ministrisë së Kulturës, Valmir Aziri duke folur rreth arritjeve të Ministrisë në mandatin e BDI-së ka folur edhe për pakënaqësitë të cilat javë më parë i ngriti, violinisti, Blerim Grubi.

Aziri mes tjerash shprehi keqardhje për vendimet e ministrisë dhe tha se ata, artistët mund t’i ankimojnë vendimet zyrtare të ministrisë dhe pas saj mund të marrin shumën që kanë pritur për të realizuar projektet e tyre, të cilat edhe i kanë dorëzuar në ministri./Tv21/

🔴 [LIVE] #BDI press konfererencë për kulturën | Flet #ValmirAziri – sekretar shtetëror në Ministrinë e Kulturës

🔴 [LIVE] #BDI press konfererencë për kulturën | Flet #ValmirAziri – sekretar shtetëror në Ministrinë e Kulturës

Gepostet von TV21 am Dienstag, 25. Februar 2020