Pas zgjedhjeve të 12 prillit largohet një nga figurat kyçe nga LSDM?!

 Pas zgjedhjeve të 12 prillit largohet një nga figurat kyçe nga LSDM?!

Pas zgjedhjeve të parakohshme të 12 prillit pritet të ketë edhe ndryshime brenda Lidhjes Social Demokrate Maqedonase (LSDM).

Sipas portalit “Dokaz”, burime të mirëinformuara nga partia e Zaevit kanë bërë të ditur se nga kreu i kësaj partie do të largohet zëvendëskryetarja aktuale Radmilla Sheqerinska, e cila mban edhe postin e ministres së mbrojtjes. Ajo megjithatë do të ngelet anëtare e LSDM-së, por nuk do të mbajë funksione të larta. Sheqerinska është një nga veteranet e LSDM-së, e cila është aktive në këtë parti dhe si deputete që nga periudha e gjysmës së viteve të 90-ta. Ajo ishte një nga figurat reprezente të kësaj partie që ka mbajtur edhe poste të larta qeveritare. (INA)