Pasi dështuan akuzat e rrejshme të Kasamit, BDI tani aktivizon Vesel Memedin kundër Selës

 Pasi dështuan akuzat e rrejshme të Kasamit, BDI tani aktivizon Vesel Memedin kundër Selës

Kryetari i Rilindjes Demokratike Kombëtare Vesel Memedi në emisionin e sotëm “ClickPlus” tha se Ziadin Sela në mënyrë tinëzake e prishi koalicionin RDK-LDPSH-UNITETI.

“Ziadin Sela e prishi këtë koalicion dhe filloi të krijojë një koalicion tjetër me Lëvizjes BESA në vitin 2017 në zgjedhjet lokale, gjithashtu ndodhi edhe me referendumin, me zgjedhjet presidenciale dhe më në fund nuk bën as Lëvizja BESA. Tani do të bëjmë një koalicion me Alternativën”, theksoi Memedi.