Pendarovski paralajmëron orë policore: Rekomandimet nuk po ndihmojnë! – AlbMania          

Pendarovski paralajmëron orë policore: Rekomandimet nuk po ndihmojnë!

 Pendarovski paralajmëron orë policore: Rekomandimet nuk po ndihmojnë!

Kështu ka deklaruar presidenti i shteti Stevo Pendarovski, i cili ka thënë se megjithatë nuk mund t’i mbyllni njerëzit në shtëpi siç ishte në muajt mars, prill dhe maj, por se duhet të pasur restrikcione, ngase po shihet se pa orë policore, vetëm me rekomandime tek njerëzit tanë nuk po ndihmon.

Ai në Sitel tha se do të dëshironte që të ishte i pari i cili do të pranonte vaksinën kundër COVID-19 me qëllim ngritjen e vetëdijes tek qytetarët për vaksinimin.

Kohëve të fundit është shënuar rritje e rasteve të infektuar me koronavirus.

Shkencëtar botëror kanë paralajmëruar rritje akoam me shumë të rasteve gjatë muajit janar.