Për popullin shqiptarë – AlbMania          

Për popullin shqiptarë

 Për popullin shqiptarë

Per popullin Shqiptare : Kohet e fundit kemi degjuar histori te pacienteve shqiptare te cilet pasi kane bere testin kundrejt COVID-19 (te antitrupave edhe antigjenit), i cili ka dale negative – u eshte thene se kane patur COVID-19 bazuar ne disa grafi qe kane bere te mushkrive apo simptomave te tjera:

Per te qartesuar:

• Nese ju keni simptpma te COVID-19, merrni testin, dhe izolohuni derisa te dalin rezultatet.

• Nese testi i anti trupave apo antigjenit ka dale negative, ju NUK keni COVID-19 dhe nuk duhet te izoloheni.

• Nese test ka dale i pa-qarte, perseriteni testin.

• Rekomandohet qe edhe pjestaret e tjere te familjes ta bejne testin, shkruan Argita Zalli.