Përfundoi takimi Zaev-Ahmeti, pritet ta publikojnë marrëveshjen e re qeverisëse – AlbMania    
     

Përfundoi takimi Zaev-Ahmeti, pritet ta publikojnë marrëveshjen e re qeverisëse

 Përfundoi takimi Zaev-Ahmeti, pritet ta publikojnë marrëveshjen e re qeverisëse

Ka përfunduar takimi mes Zaevit dhe Ahmetit.

Kreu i BDI-së Ali Ahmeti pak para orës dy arriti në Klubin e Deputetëve, ndërsa kryetari i LSDM-së Zoran Zaev arriti 15 minuta më vonë.

Takimi i dy liderëve zgjati rreth 30 minuta. Ahmeti i shoqëruar nga Artan Grubi ndërsa Zaevi nga Lupço Nikollovski.

Në këtë takim liderët kanë diskutuar për ndarjen e resorëve për Qeverinë e 4 viteve të ardhshme.

Në çdo moment pritet që kryetarët e të dy partive të prononcohen për mediat rreth takimit.