Përfundoi takimi Zaev- Ahmeti – AlbMania          

Përfundoi takimi Zaev- Ahmeti

 Përfundoi takimi Zaev- Ahmeti

Ka përfunduar takimi mes kryetarit të LSDM-së, Zoran Zaev dhe atij të BDI-së, Ali Ahmeti.
Për momentin nuk ka deklarata zyrtare prej dy kryetarëve.
Takimi ka zgjatur më pak se një orë e gjysmë.
Informacionet e fundit flisnin se BDI ka hequr dorë nga kryeministri shqiptar, dhe ka marë ministrinë e jashtme, financat, ekologjinë, dhe disa ministri tjera.