Përgatitet vazhdimi i ri i “Pirates of the Caribbean”: Margo Robbie luan rolin kryesor

 Përgatitet vazhdimi i ri i “Pirates of the Caribbean”: Margo Robbie luan rolin kryesor

Aktorja australiane Margo Robbie do të ketë një nga rolet kryesore në vazhdimin e ri të “Pirates of the Caribbean”.

Variety raporton se ky është një projekt plotësisht i ri Disney, dhe se nuk është një “histori e rishikuar” në fjalë, por tani do të ketë një skenar krejtësisht të ri, për të cilin do të jetë përgjegjës Christina Hodson.

Jerry Bruckheimer, prodhuesi i pesë filmave nga kjo ekskluzivitet deri më tani, do të përfshihet edhe këtë herë. Duke gjykuar nga deklaratat e mëparshme të krijuesit të ekskluzivitetit, duket se nuk do ta shikojmë më Johnny Depp në këtë seri. Ai, sigurisht, interpretoi rolin e kapitenit tani legjendar Jack Sparrow.

Ndërsa për Margo Robbie, ajo ishte e nominuar për një Oskar këtë vit për rolin e saj në “Bombshell” dhe ishte aktorja kryesore në një film në lidhje me librin komik antiheroina Harley Quinn, dhe vitin e kaluar ajo luajti në Tarantino në “Once Upon a Time in Hollywood ”.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com