Plas gallata në rrjetet sociale “Me hajna nuk shkohet EU” (Foto)

 Plas gallata në rrjetet sociale “Me hajna nuk shkohet EU” (Foto)

Tani më nga momenti në moment informacionet që vijnë nga Brukseli thonë se Maqedonia e Veriut dhe Shqipëria nuk do të marrin datë për bisedime me BE.

Në rrjetet sociale veç më ka filluar tallja por dhe kërkimi i përgjejsisë nga më të thirrurit për proçesin e antarsimit siç është zv.Kryeministri për EU-Integrime Bujar Osmani por figura të tjera që duket se e kanë lodhë opininin me frazën “Eu dhe Nato”.

Burhan Murati nga Sllupçani i Komunës së Likovës në profilin e tij në Fb shkruan : një selfi pran zv.Kryeministrit Bujar Osmani pas marrjes së datës per bisedime, dhe pastaj vazhdon ,,me hajna nuk shkohet në EU”.