Prezantohet pika e tretë e platformës “BESA” – AlbMania    
     

Prezantohet pika e tretë e platformës “BESA”

 Prezantohet pika e tretë e platformës “BESA”

Në faqen zyrtare të Lëvizjes BESA sot është postuar një video material në të cilën disa nga udhëheqësia e kësaj partie, bashkë me kreun e saj, Bilall Kasami kanë vazhduar fushatën për platformën e tyre që e kanë quajtur BESA, që përbëhet nga 4 shtylla: Barazi, Ekonomi, Stabilitet dhe Ardhmëri. Në video materialin e sotëm, ata prezantuan pikën e tretë të kësaj platforme, Stabilitetin. Sipas Kasamit, BESA është forca e cila do të sjellë stabilitet në këtë vend.

Për më shumë, shikoni videon në vazhdim: