Prindërit e Astrit Deharit në seancën plenare për votimin e Qeverisë Kurti – AlbMania      

Prindërit e Astrit Deharit në seancën plenare për votimin e Qeverisë Kurti

 Prindërit e Astrit Deharit në seancën plenare për votimin e Qeverisë Kurti

Prindërit e aktivistit të ndjerë të Lëvizjes Vetëvendosje në Kosovë, Astrit Dehari janë të pranishëm në seancën plenare ku do të votohet qeveria e re e udhëhequr nga kandidati për kryeministër i LVV-së, Albin Kurti.

Avni dhe Xhemile Dehari janë akomuduar në pjesën e mysafirëve, në pjesën e lartë të sallës së Kuvendit, aty ku qëndrojnë edhe gazetarët.