Propozimet e BDI-së për ministra

 Propozimet e BDI-së për ministra

Bashkimi Demokratik për Integrim në Qeverinë e re në Maqedoninë e Veriut do të udhëheq me 6 ministri. Këtë e konfirmoi kryetari i BDI-së, pas mbledhjes së Këshillit të Përgjithshëm të BDI-së. Bëhet fjalë për: Ministrinë e Financave – Fatmir Besimi Ministria e Punëve të Jashtme – Bujar Osmani Ministria e Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor – Naser Nuredini Ministria e Ekonomisë – Kreshnik Bekteshi Ministria e Sistemit Politik dhe zëvendëskryeministër –Artan Grubi Ndërsa për Ministrinë e Shoqërisë Informatike dhe Administratës do të vendoset pas disa konsultimeve.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com