Publikohet lista e pjesëmarrësve në Festivalin e 58-të Këngës! – AlbMania      

Publikohet lista e pjesëmarrësve në Festivalin e 58-të Këngës!

 Publikohet lista e pjesëmarrësve në Festivalin e 58-të Këngës!

Është publikuar lista me emrat e këngetarëve që kanë konkuruar dhe janë pranuar tashmë në Festivalin e 58-të të Këngës në Radio Televizionin Publik Shqiptar.

Ndryshe nga viti i kaluar, festivali do të ketë për regjizore Vera Grabockën dhe moderatore Alketa Vejsiun, por nuk kanë nxjerrë akoma të dhëna të plota për mënyrën sesi do të organizohet eventi kryesor i cili do të përzgjedhë dhe këngën përfaqësuese të Shqipërise në Eurovision 2019.

Nga lista e publikuar vihet re që një numër i madh artsitësh tepëer të preferuar nga publiku si Elvana Gjata, Arilena Ara apo Era Rusi do të jenë edhe pretendentët kryesorë si më te preferuarit nga publiku.

Lista është si më poshtë:
Bojken Lako
Devis Xherahu
Genc Tukiqi
Valon Shehu
Wendy Mancaku
Genti Deda
Kanita Suma
Olta Boka
Arilena Ara
Kamela Islamaj
Renis Gjoka
Eugent Lito (GENA)
Eli Fara ft Stresi
Kastro Zizo
Alberie Hadergjonaj
Robert Berisha
Era Rusi
Aldo Bardhi
Elvana Gjata
Sara Bajraktari
Aurora Kapo
Tiri Gjoci
Nita Latifi
Algert Salaj
Arjeta Palushaj