Rama dhe vullnetarët nga Tetova dhe Kosova këndojnë për fëmijët këngën Xhamadani Vija Vija (Video) – AlbMania      

Rama dhe vullnetarët nga Tetova dhe Kosova këndojnë për fëmijët këngën Xhamadani Vija Vija (Video)

 Rama dhe vullnetarët nga Tetova dhe Kosova këndojnë për fëmijët këngën Xhamadani Vija Vija (Video)

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama ka vizituar Qendrën e Emergjencave në Shijak, ku ka takuar edhe vullnetarë nga Tetova dhe Kosova.

Rama pasi që përqafoi gjimnazistët vullnetar të Tetovës, së bashku me grupin e vullnetarëve, ku kishte edhe psikologë që po kujdeseshin për gjendjen emocionale të fëmijëve pas tërmetit të 26 nëntorit, vendosën që për argëtimin e fëmijëve të këndojnë këngën Xhamadani Vija Vija.