“Reket” shtyhet për më 10 shkurt, sëmuret gjykatësi kryesorë

 “Reket” shtyhet për më 10 shkurt, sëmuret gjykatësi kryesorë

Seanca gjyqësore për rastin “Reket” është anuluar për më 10 shkurt. Është sëmurë gjykatësi kryesorë i lëndës në fjalë. Njoftimin deri tek gjykata e ka dorëzuar vetë gjykatësja Vaska Nikollovska-Masevska.

“Pasi që sot në mëngjes kryetari i Këshillit për shkaqe shëndetësore nuk u paraqit në vendin e tij të punës, nga ana e gjykatës janë tërhequr urdhrat për sjelljen e të akuzuarve dhe janë njoftuar stacionet policore dhe Burgu i Shkupit që të mos sillen të akuzuarit për shkak se seanca nuk mund të mbahet”, tha gjykatësja Sofçe Gavrillova e cila është gjykatësja e dytë në këtë lëndë.