“Reket”, Zoran Milevski-Kiçeec pranon fajin – AlbMania      

“Reket”, Zoran Milevski-Kiçeec pranon fajin

 “Reket”, Zoran Milevski-Kiçeec pranon fajin

Zoran Milevski-Kiçeec ka pranuar fajin për të cilin ngarkohet derisa i akuzuari i parë Bojan Jovanovski (Boki13) dhe Katica Janeva janë shprehur të pafajshëm.

Ky është epilogu i deritanishëm i seancës së sotme gjyqësore për rastin “Reketi”.