Remzi Mehmedi: BDI e fitoj Kërçovën në emër të shqiptarisë dhe në fund koalicionuan me LSDM

 Remzi Mehmedi: BDI  e fitoj Kërçovën në emër të shqiptarisë dhe në fund koalicionuan me LSDM

Nënkryetari i ASH Remzi Mehmedi sonte ishte pjesmarres në debatin e tv 21 Click Plus ku kishte pjesmarrës nga gjitha partitë politike shqiptare.

Remzi Mehmedi ju ka drejtuar ministrit nga radhët e BDI Kreshnik Bekteshit duke i thënë se ju e fituat komunën e Kërçovës në emër të shqiptarisë ku ju ndohmuan gjitha partitë shqiptare dhe në fund bëtë koalicion me LSDM.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com