Remzi Mehmedi i përgjigjet Nevzat Bejtës: Keni qenë pjesë e regjimit të Gruevskit dhe tani jeni pjesë e anarkisë së Zaevit – AlbMania    
     

Remzi Mehmedi i përgjigjet Nevzat Bejtës: Keni qenë pjesë e regjimit të Gruevskit dhe tani jeni pjesë e anarkisë së Zaevit

 Remzi Mehmedi i përgjigjet Nevzat Bejtës: Keni qenë pjesë e regjimit të Gruevskit dhe tani jeni pjesë e anarkisë së Zaevit

Në ,,Rruga Drejt” me Arta Tahirin në panel me Remzi Mehmedin nga ASH-ja,Zejd Rexhepi nga Alternativa dhe Nevzat Bejta nga BDI-ja po diskutohet për zhvillimet politike në vendë dhe qëndrimet e partive politike rreth situatës aktuale politike si kodi zgjedhorë,zgjedhjet e parakohshme të 13 prillit dhe tema aktuale.
Nënkryetari i ASH-së Remzi Mehmedi duke i replikuar Nevzat Bejtës ka thënë: Ju keni qenë pjesë e regjimit të Gruevskit dhe tani jeni pjesë e anarkisë së Zaevit dhe nuk mundë të amnestoheni për gjendjen në të cilën gjendemi si shoqëri dhe si shtet.