Ronaldinho: Messi më ka befasuar – AlbMania          

Ronaldinho: Messi më ka befasuar

 Ronaldinho: Messi më ka befasuar

Ronaldinho ka dhënë një intervistë intersante për Le Parisien.

“Jam i lumtur që e shikoj në një klub ku unë kam nisur aventurën time në Europë.

Nuk mendoja se mund të ndodhte! Isha i sigurt se do ta mbyllte karrierën te Barcelona, për mua ka qenë një surprizë!, tha ai,

Nga miku Messi dhe bashkatdhetari Neymar: “I kritikuar në Brazil? Të gjithë ne kalojmë momente të vështirë. Por mendoj se të gjithë në Brazil e dinë se është lojtari më i madh në qarkullim.

Kur gjërat nuk shkojnë mirë, bëhet gjithçka shumë e vështirë për të sepse është më i madhi, ka presioni mbi të”.