Rrahja më e frikshme, goditjet rafal ndaj njëri-tjetrit (Video) – AlbMania    
     

Rrahja më e frikshme, goditjet rafal ndaj njëri-tjetrit (Video)

 Rrahja më e frikshme, goditjet rafal ndaj njëri-tjetrit (Video)

Sportet ekstreme si gjithmonë sjellin emocione të pakufishme!

Ka raste që edhe për syrin e shikuesit janë të frikshme sportet ekstreme, sidomos se si garuesit luftojnë në ring.

Një video që është e publikuar por duket se është e vitit 2016, nga minuta 2.15 mund ta shikoni rrahjen ekstreme, më e frikshmja në sport apo jo, se si në rafal e godasin njëri – tjetrin.

Diçka interesante dhe mënyra se si qëndrojnë luftëtarët në këmbë.