Rrëzohet mbi anije ura në Tajvan, në rrjedh është aksioni i shpëtimit (Video) – AlbMania    
     

Rrëzohet mbi anije ura në Tajvan, në rrjedh është aksioni i shpëtimit (Video)

 Rrëzohet mbi anije ura në Tajvan, në rrjedh është aksioni i shpëtimit (Video)

Një urë e lartë në Tajvan është rrëzuar mbi disa anije, me çrrastë janë lënduar disa persona. Raportohet se ura ka qenë e gjatë 140 metra dhe ka rënë mbi disa anije të cilat në momentin e fatkeqësisë kanë qëlluar ndër urë.

Akoma nuk ka informata për viktima, ndërkohë që ekipet e shpëtimit deri tani kanë arritur të shpëtojnë 7 persona. Autoritetet nuk përjashtojnë mundësinë e viktimave sepse shumë persona për momentin raportohen si të zhdukur.