Rrogë shtesë për rreth 5000 policë – AlbMania          

Rrogë shtesë për rreth 5000 policë

 Rrogë shtesë për rreth 5000 policë

Kryeministri teknik Oliver Spasovski ka bërë të ditur se rreth 5000 zyrtar policor do të marrin bonuse rrogë.

“Për herë të parë u mundësojmë zyrtarëve policor që të realizojnë të drejtën e tyre tu paguhet shtesë përpos shtesës për rrogë edhe bonos në vlerë prej një rroge mesatare nëse kanë punuar mbi 150 orë nga koha e rregullt e punës dhe nëse nuk kanë munguar më shumë se 21 ditë në një vit. E kemi kthyer dinjitetin e zyrtarëve policor, i bëmë më të afërt me qytetarët”, ka shkruar kryeministri teknik, Oliver Spasovski.